מצרכים:
250 גרם פתי בר
100 גרם חמאה
90 גרם סוכר לבן
1/2 1 כפות ברנדי
1/2 3 כפות קקאו
2/3 כוסות חלב
200 גרם שוקולד מריר
הכנה:
1. מרסקים את עוגיות הפתי בר ומערבבים עם קקאו.
2. ממיסים את החמאה, הסוכר והחלב.
3. מערבבים יחד את שבבי העוגיות יחד עם תערובת החמאה המומסת ומצננים.
4. יוצרים כדורים קטנים או בעזרת חותחני עוגיות יוצרים צורות אחרות (כל כדור שוקולד "דוחסים" לתוך צורת החותחן ואז בעדינות מוציאים אותו).
5. ממיסים שוקולד מריר, טובלים כל כדור בתוך שוקולד המריר ומניחים על נייר אפייה להתייבש.
6. מגישים אחרי שהשוקולד מתקשה לחלוטין.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה