יום שלישי, 3 בפברואר 2015

עוגיות נוטלה וחמאת בוטנים


 מצרכים:
1/2 כוס נוטלה 
1/2 כוס חמאת בוטנים שאוהבים 
2 ביצים 
1/2 1 כוסות קמח  תופח 
1/2 כוס קקאו 

הכנה: 
1. מחממים את התנור ל-180 מעלות
2. בקערה גדולה מערבים את הנוטלה, חמאת הבוטנים והביצה לבלילה אחידה.
3. בקערה ניפרדת מנפים את הקמח והקקאו.
4. מאחדים את החומרים היבשים יחד עם הרטובים.
5. מצננים כחצי שעה במקרר.
6. יותרים כדורים בגודל כדורי פינג-פונג ומשטיחים מעט בעזרת הידיים. מסדרים על בתבנית עם מרווחים גדולים.
7. אופים כ-15 דקות ומצננים על רשת.
מתקבלות עוגיות לא מתוקות עם טעם עדין של נוטלה ושל חמאת הבוטנים.

אין תגובות: