יום שני, 3 באוגוסט 2015

עוגיות סנדוויץ' - בראוניז נוטלה


מצרכים:
1/4 1  כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה
40 גרם חמאה בטמפ' החדר
1/4 כוס סוכר
1 ביצה
4 כפות גדושות של נוטלה
2 כפות אבקת קקאו
1/2 כוס חלב
נוטלה לחיבור הסנדוויצ'ים

הכנה:
1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
2. בקערה בינונית מנפים יחד את הקמח, אבקת הקקאו ואבקת האפיה.
3. בקערה גדולה מקציפים את החמאה והסוכר. מוסיפים את הביצה והנוטלה ממשיכים להקציף. מוסיפים בהדרגה את החלב ומערבבים עד שמתקבלת בלילה אחידה.
4. מוסיפים את החומרים היבשים אל הרטובים ומערבבים בתנועות קיפול.
5. בעזרת 2 כפיות (או במקרה שלי בעזרת כף גלידה) יוצרים מספר זוגי של עוגיות על נייר אפיה עם מרווחים של2-3 ס"מ ביניהם. ההמלצה שלי לעשות עוגיות קטנות יותר כי אצלי הן יצאו ענקיות ממש.
6. אופים 10-15 דקות בהתאם לגודל של העוגייה. המרקם של העוגיות כמרקם של עוגת בראוניז.
7. לאחר צינון העוגיות יש למרוח ביניהן נוטלה ולאכול.

אין תגובות: