יום שבת, 6 בפברואר 2016

גאנש שוקולד לבן מוקצף


מצרכים:
400 גרם שוקולד לבן איכותי
250 גרם שמנת מתוקה (שוקלים את השמנת)

הכנה:
1. מחממים את השמנת עד לרתיחה קלה.  מורידים את הסיר מהאש.
2. מוסיפים את השוקולד מבוחשים עד להמסה מוחלטת.
3. מצננים בטמפ' החדר לפחות 3-4 שעות. אבל עדיף לילה שלם.
4. מקציפים את הגאנש. ברגע שמקבלת "קצפת" מפסיקים להקציף. הקצפת יתר הגרום להיפרדות החומרים.
5. מקשטים בעזרת הגאנש, ניתן גם לצבוע את הגאנש בצבעי ג'ל ולא צבעים על בסיס מים!


אין תגובות: