יום שלישי, 1 במרץ 2016

בראוינז נוטלה


מצרכים:
150 גרם חמאה
150 גרם שוקולד מריר
200 גרם נוטלה (6-7 כפות גדושות)
1 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
1 כוס קמח
קורט מלח
50 גרם אגוזי מלך
לקישוט:
50 גרם שוקולד
1 כפית שמן קוקוס/חמניות/צמחי אחר

הכנה:
* מחממים את התנור ל-180 מעלות, מרפדים תבנית אפיה (15X25) בנייר אפייה וטיפונת משמנים.
1. ממיסים את החמאה והשוקולד במיקרוגל במחזורים של 30 שניות. אם ממיסים על הגז אז יש לאשות זאת בסיר כפול.
2. אל השוקולד המומס מוסיפים את הנוטלה ומערבבים עד להמסה.
3. מוסיפים את הסוכר ותמצית הוניל וממשיכים לערבב.
4. מוסיפים ביצים. כל פעם מוסיפים ביצה אחת, מערבבים היטב בין הוספה להוספה.
5. מוסיפים את ייתרת החומרים: הקמח, המלח והאגוזים. חשוב בשלב הזה להשתמש בתנועות קיפול על מנת לא לעבב יותר מידי.
6. מוזגים את הבלילה לתבנית האפייה, אופים 25-30 דקות עד שקיסם שננעץ יוצא עם מאט פירורים לחים.
7. מצננים היטב.
8. לקישוט: ממיסים שוקולד עם שמן קוקוס. מוזגים מעל העוגה. אחרי שהשוקולד מתקשה. חותכים ומגישים.

אין תגובות: