מצרכים:
1 כוס סוכר
100 גרם חמאה
1/2 כוס סירופ מייפל
3 בננות בשלות מעוכות
2 ביצים
1/2 כוס פאקנים
3/4 1 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית אבקת סודה
1/2 כפית קינמון
1 כפית מלח
2 כפות חלב
הכנה:
1. מחממים את התנור ל-180 מעלות ומרפדים 2 תבניות אינגליש קייק בנייר אפיה.
2. מועכים את הבננות.
3. בקערה גדולה מקציפים כ-2 דקות את החמאה והסוכר. מוסיפים בהדרגה את הביצים, הבננות, החלב, וניל וסרופ מייפל.
4. מנפים יחד את החומרים היבשים: קמח, קינמון, אבקת אפיה, אבקת סודה לשתייה, ומלח. צערבבים יחד עם החומרים הרטובים.
5. מוספים את הפקאנים אל הבלילה.
6. מחלקים אצ הבלילה בין שתי התבניות ואופים שעה ו 10 דקות או עד שקיספ שננעץ יוצא עם מעט פירורים לחים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה