
1 כוס קמח
2 כפות שיבול שועל להכנה מהירה
1 כוס קוטג'
1/2 כפית אבקת סודה לשתיה
4 כפות סוכר (אפשר 2 אם משתמשים ברוטב מאוד מתוק לצד הפנקייקס)
2 ביצים
1/3 כוס חלב
2 כפות שמן קנולה/סויה/חמניות
מעט שמן לטיגון
לרוטב פטל
25 גרם חמאה
2 כפות סוכר חום
100 גרם פטל
הכנה:
1. מכינים את הרוטב: בסיר קטן ממיסים את החמאה וסוכר החום. מוסיפים את הפטל (או פירות אחרים) ומשבלים כל עוד מכינים את הפנקייקס על אש נמוכה.
2. בקערה גדולה מערבבים יחד: ביצים, קוטג', חלב, ושמן.
3. לחומרים הרטובים מוסיפים את ייתרת החומרים (קמח, סודה לשתיה, שיבולת שועל וסוכר) מערבבים עד שמתקבלת בלילה אחידה.
4. מחממים מחבט עם טיפונת שמן, יוצקים כף מהבלילה ומטגנים מכל צד.
5. מגישים עם הרוטב.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה