מצרכים:
200 גרם עוגיות פתי בר קנויות
70 גרם חמאה מומסת במיקרוגל
5 כפות גדושות של חמאת בוטנים שאוהבים
200 גרם שוקולד חלב
3 כפות גדושות חמאת בוטנים חלקה
הכנה:
1. מרסקים את העוגיות בבלדנר/מעבד מזון לפירורים.
2. מוסיפים את החמאה ואת 5 כפות של חמאת הבוטנים (או יותר לפי האהבה לחמאת בוטנים) וממשיכים לעבד עד קבלת "בצק" אחיד.
3. מעבירים את ה"בצק" שנוצר לתבנית מרופדת בנייר אפיה או בנייר פרגמנת. את ה"בצק" מהדקים היטב בתוך התבנית.
4. מצננים כשעה במקרר.
5. ממיסים שוקולד חלב ו-3 כפות חמאת בוטנים חלקה.
להמסה במיקרוגל כדאי להשתמש בקערת פלסטיק המתאימה לשימוש במיקרוגל. מחממים את החומרים 20-30 שניות, עוצרים, בוחשים וחוזרים חלילה עד לקבל נוזל שוקולד.
6. את השוקולד הנוזלי מוזגים על הבסיס המצונן. ומחזירים למקרר לחצי שעה נוספת.
7. בעזרת סכין חדה פורסים את "העוגה" שקיבלנו לקוביות.
8. שומרים בכלי סגור.
200 גרם עוגיות פתי בר קנויות
70 גרם חמאה מומסת במיקרוגל
5 כפות גדושות של חמאת בוטנים שאוהבים
200 גרם שוקולד חלב
3 כפות גדושות חמאת בוטנים חלקה
הכנה:
1. מרסקים את העוגיות בבלדנר/מעבד מזון לפירורים.
2. מוסיפים את החמאה ואת 5 כפות של חמאת הבוטנים (או יותר לפי האהבה לחמאת בוטנים) וממשיכים לעבד עד קבלת "בצק" אחיד.
3. מעבירים את ה"בצק" שנוצר לתבנית מרופדת בנייר אפיה או בנייר פרגמנת. את ה"בצק" מהדקים היטב בתוך התבנית.
4. מצננים כשעה במקרר.
5. ממיסים שוקולד חלב ו-3 כפות חמאת בוטנים חלקה.
להמסה במיקרוגל כדאי להשתמש בקערת פלסטיק המתאימה לשימוש במיקרוגל. מחממים את החומרים 20-30 שניות, עוצרים, בוחשים וחוזרים חלילה עד לקבל נוזל שוקולד.
6. את השוקולד הנוזלי מוזגים על הבסיס המצונן. ומחזירים למקרר לחצי שעה נוספת.
7. בעזרת סכין חדה פורסים את "העוגה" שקיבלנו לקוביות.
8. שומרים בכלי סגור.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה