יום חמישי, 7 במרץ 2013

קאפקייקס שוקולד ללא מוצרי חלב (כשר פרווה)

 
 
את המתכון הזה קיבלתי מידידי אריק - זאת עוגת בסיס נהדרת, קלה להכנה וגם למי שחושב כשר פרווה.
 
לא צריכים מיקסר בשבילה, ניתן לערבב את כל החומרים בכך ומזלג אבל מתוך עצלנות אפשר להשתמש במיקסר.
 
 
 
 
 
 
מצרכים:
5 ביצים
1 כוס שמן
1.4 כוס מים
קורט מלח.
2 כוסות קמח
1 כוס סוכר
2 א. אפיה
2 סוכר וניל
3 כפות קקאו
הכנה:
1. מערבבים יחד את החומרים הרטובים: הביצים, השמן, המים ומוסיפים את המלח.
* ניתן להחליף 2 ביצים במתכון ב-2 כפות גדושות של טחינה או אפילו חמאת בוטנים (זה מה שאני אעשה בעתיד).
2. מוסיפים את החומרים היבשים: קמח, סוכר, אבקת אפייה, סוכר וניל וקקאו. מערבבים את הכל לבלילה אחידה ומחלקים לתבנית שקעים (21-23 קאפקייקס)
3. אופים בתנור שחומם מראש ב-180 מעלות 20-23 דקות או עד שהקיסם יוצא עם מעט פירורים.
4. מצננים לפני קישוט והגשה.
 

2 תגובות:

אנונימי אמר/ה...

לכמה אנשים כמות המצרכים מספיקה?
בתודה,אנונימית:)

Unknown אמר/ה...

אם אני זוכרת נכון יצאו לי 18-20 קאפקייקס....