![]() |
תמיד אפשר לצבוע את הקרם בצבע מאכל ג'ל לצבע מעניין |
מצרכים:
3 כפות נס קפה
1/3 כוס שמן
2 ביצים L
1 כוס מים חמימים (להכנת קפה)
1/2 1 כוסות קמח לבן
3/4 כוס סוכר
2 כפות גדושות של קקאו
1/4 כפית סודה
1/4 כפית מלח
1 כפית תמצית וניל
1/2 כפית אבקת אפייה
3 כפות חלב
1 חבילת גבינת שמנת
1 כוס שמנת מתוקה
1/2 חבילת אינסטנט פודינג וניל
1/3 כוס סוכר לבן או 3 שקיות אישיות של סטיביה
הכנה:
1. מכינים את הקרם: מקציפים את השמנת יחד עם הסוכר/הממתיק עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים את איטנסטנט פודינג וגבינה ומערבבים עד לקבלת קרם. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר עד לסיום אפיית הקאפקייקס.
2. מכינים קפה: מערבבים יחד את המים והנס קפה ומצננים.
3. בקערה קטנה מערבבים יחד את החומרים היבשים: הקמח, אבקת האפיה, סודה לשתיה, אבקת קקאו והמלח.
4. מכינים את הבלילה: בקערה גדולה מקציפים יחד את הביצים, הסוכר, החלב והשמן. מוסיפים את החומרים היבשים ולבסוף את הקפה. מערבבים עד לקבלת בלילה חלקה.
5. ממלאים 2/3 מגובה השקעים. אופים 18-20 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
6. מצננים לפני הרכבת הקאפקייק.
7. מעבירים את הקרם לשק זילוף, ומזלפים כל קאפקייק.
בתאבון...
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה