מצרכים:
3/4 כוס קמח
3/4 כוס סוכר
1/2 כפית מלח
100 גרם חמאה רכה מאוד (אפשר לרכך את החמאה 20-30 שניות במיקרוגל)
2 ביצים
מיץ מ-1 לימון
גרידת לימון מלימון אחד
לציפוי:
1/2 כוס אבקת סוכר
מיץ מלימון אחד
הכנה:
1. מערבבים יחד את החמאה והסוכר. מוסיפים את ייתרת החומרים (פרט לחומרים המיועדים לציפוי) בעזרת כף.
2. משטיחים את התערובת בשתי תבניות אינגליש קייק או תבנית רחבה של 20X30 ס"מ.
3. אופים כ- 45 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות או עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.
4. מכינים את הציפוי - מערבבים יחד את מיץ הלימון עם אבקת הסוכר.
5. כשהעוגה אפויה, דוקרים את העוגה בעזרת מזלג ואז שופכים על העוגה את הציפוי.
6. מצננים ופורסים לקוביות.
3/4 כוס קמח
3/4 כוס סוכר
1/2 כפית מלח
100 גרם חמאה רכה מאוד (אפשר לרכך את החמאה 20-30 שניות במיקרוגל)
2 ביצים
מיץ מ-1 לימון
גרידת לימון מלימון אחד
לציפוי:
1/2 כוס אבקת סוכר
מיץ מלימון אחד
הכנה:
1. מערבבים יחד את החמאה והסוכר. מוסיפים את ייתרת החומרים (פרט לחומרים המיועדים לציפוי) בעזרת כף.
2. משטיחים את התערובת בשתי תבניות אינגליש קייק או תבנית רחבה של 20X30 ס"מ.
3. אופים כ- 45 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות או עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.
4. מכינים את הציפוי - מערבבים יחד את מיץ הלימון עם אבקת הסוכר.
5. כשהעוגה אפויה, דוקרים את העוגה בעזרת מזלג ואז שופכים על העוגה את הציפוי.
6. מצננים ופורסים לקוביות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה