מצרכים (6 מנות)
1/2 2 כוסות קינואה מבושלת בטמפרטורת החדר
2/3 כוסות חלב (לגרסת הפרווה אפשר להשתמש בשמנת צמחית)
1/3 1 כוסות מים
4 ביצים
150 גרם חמאה/מרגרינה ממומסת
1/2 כפית תמצית וניל
1 כוס סוכר (1/2 כוס סוכר לבן + 1/2 כוס סוכר חום)
1 כוס קקאו
1 שקית אבקת אפיה
1 כך אבקת סודה לשתיה
זסט מ-1/4 תפוז
חופן שקדים/אגוזי לוז
הכנה:
1. מחחמים את התנור ל-180 מעלות.
2. בבלנדר מעבדים יחד את הקינואה, החלב והמים עד לקבלת עיסה אחידה (כ2-3 דקות).
3. קציפים את הביצים, החמאה ותמצית הוניל.
4. מוסיפים את תערובת הקינואה לביצים ואז מוסיפים את ייתרת החומרים.
5. מוזגים לכלי אפיה אישיים ששומנו מראש ובתחתית כל כלי יש נייר אפיה.
6. אופים כ45 דקות.
7. מגישים על צלחת מקושטת בשברי אגוזים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה