בצק לעוגיות האלה יכול להתאים גם לעוגיות חתוכות (כמו שעושים לעוגיות חמאה).
מצרכים:
200 מ"ל מי קוקוס
100 מ"ל שמן (לא שמן זית)
1 כפית תמצית וניל
50 גרם סוכר
250 גרם קמח
100 גרם שבבי קוקוס
(או 350 גרם קמח במקום קוקוס וקמח)
1 כפית אבקת אפייה
1 חבילת ממרח תמרים
100 גרם אגוזים מסוג שאוהבים קלויים וקצוצים
קמח לקימוח
הכנה:
1. טורפים יחד את מי הקוקוס, שמן, תמצית וניל וסוכר לבלילה אחידה.
2. מוסיפים את הקמח, הקוקוס ותמצית הוניל ולשים לבצק אחיד.
3. מצננים את הבצק חצי שעה במקרר.
4. מחחמים את התנור ל-170 מעלות.
5. מרדדים את הבצק (כל פעם שליש מכמות הבצק) על שטח מקומח היטב.
6. מורחים ממרח תמרים, מפזרים אגוזים, מגלגלים לרולדה ופורסים אותה.
7. אופים את הרולדות כ-35 דקות.
8. מצננים לפני ההגשה.
![]() |
* את הבצק אפשר גם לחתוך עם חותכני עוגיות, לאפות רק 25-30 דקות ואז להרכיב "סנדוויץ" משתי עוגיות. אפשרות נוספות זה לטבול כל עוגייה בסוכר ואז לאפות. |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה