מצרכים:
3 כוסות קמח
2 כפיות אבקת סודה לשתייה
1 כפית מלח שולחן
1/2 1 כוסות סוכר לבן
1/2 כוס סוכר חום
4 בננות בשלות ומרוסקות
200 גרם מאה רכה
3 ביצים
1/2 1 כפיות תמצית וניל
1/2 חבילת גבינה לבנה או גבינת סקי
150 גרם שוקולד צ'יפ
1 צנצנת חמאת בוטנים
הכנה:
1. מחחמים את התנור ל-180 מעלות.
2. בקערה גדולה מקציפים את הסוכר יחד עם החמאה, מוסיפים בהדרגה את הביצים (כל פעם ביצה אחת), הבננות, תמצית הוניל והגבינה. ממשיכים לערבב עד שמתקלת בלילה אחידה.
3. מנפים את הקמח, סודה לשתיה והמלח ומוסיפים לבלילת הבננות. ערבבים רק עד שלא רואים יותר את הקמח.
4. בתנועות הקיפול מוסיפים את השוקולד צ'יפ.
5. מחלקים את הבלילה לתבניות שקעים.
6. אופים 20 דקות או עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.
6. אחרי שהקאפקייקס התקררו, יוצרים בור בכל אחד מהם בעזרת סכין/כפית או מכשיר מיוחד. ממלאים בחמאת בוטנים וסוגרים את החור.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה