יום שלישי, 9 בספטמבר 2014

עוגיות חלבה קרנצ'יות


מצרכים:
1 כוס שיבולת שועל דקה
1 כוס קמח
200 גרם חמאה רכה מאוד
150 גרם חלבה קצוצה דק
1/2-1 כוס שקדים קצוצים דק

הכנה:
1. מחחמים את התנור ל-180 מעלות.
2. בקערה מקציפים את החמאה, בגלל שהיא רכה מאוד אפשר לעשות זאת ידנית.
3. אל החמאה מוסיפים את החלבה ומערבבים בעזרת כף.
4. לסירוגין מוסיפים שיבולת שועל וקמח. ומערבבים בתנועות קיפול עד לקבלת בצק אחיד.
5. יוצרים כדורים בגודל פינג-פונג. כל כדור מגלגלים בשקדים קצוצים.
6. מסדרים את הכדורים על נייר אפייה ומשטיחים אותם.
7. אופים 12-15 דקות עד שקצוות של העוגיות טיפ-טיפה משחימים.
8. מצננים על תבנית האפייה ולא על רשת.
*שומרים בכלי אטום 3-4 ימים.

אין תגובות: