מצרכים:
3 תפוחים בינוניים
1/6 כוס ברנדי
150 גרם סוכר חום (3/4 כוס)
90 מ"ל שמן
1 כפית תמצית וניל
1 ביצה
140 גרם קמח (1 כוס)
1/2 כפית אבקת אפייה
50 גרם אגוזי מלך או פקאנים
50 גרם צימוקים
1 כפית קינמון
הכנה:
מחממים את התנור ל-180 מעלות ומשמנים את תבנית האפייה
1. פורסים את התפוחים לקוביות קטנות מומערבבים יחד עם אגוזי המלך והצימוקים.
2. מקיפים את הביצה והסוכר, מוסיפים את הברנדי, תמצית הוניל והשמן.
3. בקערה ניפרדת מנפים את הקמח, אבקת האפייה והקינמון.
4. מאחדים את קערת החומרים הרטובים וקערת החומרים היבשים. את הבלילה שנוצרה שופכים כל תערובת התפוחים ומערבבים עד שקוביות התפוחים מצופות בבלילה.
5. אופים כ-25 דקות.
6. מצננים לפני שמנסים לחלץ מהתבנית.
7. מגישים לצד גלידת וניל.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה