יום שני, 15 ביוני 2015

לחם שום ללא לישה


1 כמות בצק ללא לישה ( ייצאו שני מאפי שום)
25 גרם חמאה מומסת
1 שן שום כתושה
1/2 כוס מוצרלה  מגוררת
1 כף פרמזן מגורר
1 כף בזיליקום
מלח/פלפל לפי הטעם

הכנה:
1. מכינים את הבצק: קל ופשוט בבוקר 2 דקות לפי הכמויות וההוראות בפוסט הזה : http://yammyfoodnatalee.blogspot.co.il/2014/10/blog-post_26.html
2. בערב: ממיסים חמאה ואז מוסיפים שום ובזיליקום (אפשר למעוך קוביית תיבול בטעם בזיליקום) ומערבבים לממרח אחיד.
3.  מרדדים את הבצק, מורחים עליו את החמאה ומפזרים את שני סוגי הגבינה ונותנים לתערובת לעמוד עד שהתנור יתחמם.
4. מחממים את התנור ומגש אפייה ל200 מעלות.
5. אופים כ-20 דקות או עד שהבצק משחים מלמטה.
6. מגישים לצד סלט ויש לכם ארוחת ערב קלילה.


אין תגובות: