מצרכים:
2 מיכלי שמנת מתוקה (500 מ"ל)
1 קופסת (כ-400 גרם) חלב מרוכז
100 גרם ריבת פירות יער
150 גרם פירות יער קפואים
הכנה:
1. מערבבים יחד את החלב המרוכז והריבה.
2. בקערה גדולה מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה.
3. מערבבים בתנועות קיפול את הפירות הקפואים וותערובת חלב מרוכז - ריבת פירות יער יחד עם הקצפת.
4. מעבירים לתבנית רינגליש קייק (2 תבניות) או תבניות אישיות (עדיף מסיליקון) ומקפיאים במשך הלילה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה