יום ראשון, 4 באוגוסט 2013

קאפקייקס קרמבו


מצרכים:
75 גרם חמאה רכה מאוד
50 גרם סוכר
60 גרם קמח לבן (עדיף תופח)
1/4 כפית סודה לשתיה
1/3 כוס קקאו
1/3 כוס מים חמים
1 כפית תמצית וניל
1 ביצה
קורט מלח
1 חבילת ממרח מרשמלו (קונים בחנות)
100 גרם שוקולד מריר/ חלב
1 כף גדושה שמנת חמוצה

הכנה:
1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
2. בקערה מערבבים יחד את הקקאו והמים החמים, שמים בצד להתקרר.
3.  בקערה גדולה מקציפים יחד את הסוכר וחמאה, מוסיפים את הביצה, תמצית וניל קמח, משחת קקאו, מלח וסודה לשתיה. מוסיפים את השמנת, מערבבים לבלילה אחידה (הכל חוץ ממרשמלו ושוקולד).
4. מחלקים לתבנית שקעים עם כף גלידה או כף מדידה (יצאו לי 11 קאפקייקס).
5. אופים 15-17 דקות או שקיסם יוצא עם קצת פירורים. מצננים.
6. מורחים על כל קאפקייק מרשמלו ושמים במקרר ל30 דקות או במקפיא 10 דקות.
7. ממיסים שוקולד במיקרוגל, טובלים כל קאפקייק בשוקולד.
8. שומרים בקירור עד להגשה.

אין תגובות: