יום רביעי, 18 בספטמבר 2013

מאפינס בננות ושוקלד (פרווה)



מצרכים:
3 בננות בשלות מאוד
1/2 כוס שמן
2 ביצים L
1/2 כוס סוכר
1/2 כפית תמצית וניל
2/3 1 כוסות קמח
1 כף אבקת אפייה
1/2 כפית סודה לשתיה
1/4 כפית מלח
1/4 כפית קינמון
100 גרם שוקולד צ'יפס  (או שבבי שוקולד)

הכנה:
1. מכינים את תערובת החומרים היבשים: קמח, סודה לשתיה, מלח ואבקת אפיה. מתוך התערובת הזאת משתמשים ב-2 כפות על מנת לצפות את השוקולד בקמח.
2. בקערה גדולה מועכים את הבננות עם מזלג. לפי התמונה אפשר לראות שהבננות שלי היו מאוד בשלות (שכחתי אותן במקרר והן השחירו לצערי).
3. מוסיפים את השמן, הביצים, תמצית הוניל והקינמון ומערבבים את הכל.
4. מוסיפים את תערובת הקמח לבלילת הבננות ומערבבים.
5. מוסיפים את השוקולד ומערבבים.
6. אופים כ-18 עד 22 דקות בתנור שחומם מראש. בודקים שהמאפינס מוכנים כשקיסם שננעץ יוצא יבש.
7. מצננים לפני הגשה.

אין תגובות: