מצרכים:
4 כפות אבקת תה ירוק (ידועה כ- maccha לעצרי הרב לא מצאתי בארץ ופשוט הזמנתי און-ליין)
1 מיכל שמנת מתוקה
1 פחית חלב מרוכז (כ-400 גרם)
4 כפות מים חמים
הכנה:
1. מכינים את התה: שופכים מים חמים על אבקת התה ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה. מניחים בצד עד שמתקררת.
2. מוזגים את החלב המרוכז אל תוך תערובת התה הירוק.
3. מקציפים את השמנת ומוסיפים את התה הירוק.
4. מקפיאים בתבנית אינגליש קייק לילה לפחות.
* לגלידה יש טעם מאוד דומיננטי של תה ירוק. אפשר להתחיל מ-2 כפות אבקת maccha ואם רוצים טעם דומיננטי יותר מוסיפים עוד אבקת תה ירוק.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה