יום שבת, 8 בפברואר 2014

פנקייקס שוקולד


מצרכים:
2 ביצים
1 כוס (250 מ"ל) חלב
75 גרם חמאה מומסת
1/8 כוס סוכר חום
1/8 כוס סוכר לבן
1/2 1 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפייה
1/4 כפית מלח
100 גרם שברי שוקולד או שוקולד צ'יפס
מעט חמאה לטיגון
סירופ מייפל, סלט פירות להגשה

הכנה:
1. מערבבים יחד את החומרים היבשים: הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח.
2. מערבבים יחד את החומרים הרטובים: החלב, הביצים והחמאה המומוסת.
3. את החומרים הרטובים מוסיפים אל התערובת היבשה ומערבבים.
4. מוסיפים את השברי השוקולד.
5. יוצקים בעזרת כוס מדידה (1/4 כוס) בלילה על מחבת חמה ומשומנת קלות. מטגנים עד שמופיעות בועות על הפנקייק, הופכים ומטגנים את הצד השני.
6. מגישים עם סירופ מייפל, קצת פרורי שוקולד ופירות.

אין תגובות: