יום חמישי, 14 בפברואר 2013

עוגיות חמאה שוקולדיות - סנדוויץ' במילוי נוגט


מצרכים:
200 גרם חמאה רכה
1/2 כוס סוכר לבן (150 גרם)
1 ביצה L
1/2 כפית תמצית וניל
2 כוסות קמח לבן
1/4 כוס קקאו
1/2 כפית מלח

אבקת קקאו ל"קימוח"
ממרח נוגט של  "השחר "

הכנה:
1. מחממים את התנור ל-200 מעלות.
2. מקציפים יחד את החמאה והסוכר, מוסיפים את תמצית הוניל והביצה וממשיכים להקציף עד לערבוב מלא.
3. מנפים את הקמח, המלח והקקאו ומקפלים אל תוך הבלילה, אם הבצק קצת יבש אז לשים. חום הידיים ימיס קצת את החמאה והבצק יהיה קל לעבודה.
4. יוצרים כדורים קטנים, משטיחים אותם ומסדרים על נייר אפייה.
5. טובלים תחתית  של כוס שיש עליה דוגמא בקקאו ומטביעים עיצוב על כל עוגייה.
6. אופים 5 עד 8 דקות.
7. מצננים.
8. מורחים קרם נוגט בין 2 עוגיות.

אין תגובות: