מצרכים:
1 מיכל שמנת מתוקה צמחית
2 ביצים
130 גרם סוכר לבן
140 גרם קמח לבן תופח
2-3 כפות אבקת קקאו (או שילוב של קקאו ושוקו)
הכנה:
1. מחממים את התנור ל160 מעלות.
2. מקציפים את השמנת ואליה מוסיפים בהדרג את הביצים והסוכר. מקציפים כ5 דקות.
3. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת בלילה סמיכה.
4. מעבירים כרבע - שליש מכמות הבלילה לקערה אחרת ומערבבים עם קקאו.
5. בכל שקע ממלאים מהבלילה הלבנה והבלילה הכהה ומערבבים עם סכין או קיסם.
6. אופים 25 דקות או עד שהקיסם שננעץ ייצא עם מעט פירורים.
7. מצצנים מגשים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה