יום חמישי, 11 באפריל 2013

עוגת ביסקוויטים


כמות זאת מספיקה לעוגה בגודל 40*50 + תבנית אינגליש קייק אחת
מתכון מחצי כמות מספיק לשתי תבניות אינגליש קייק

חומרים:
500 מ"ל שמנת מתוקה (2 מיכלים)
2 חבילות פתיבר (כ-400 גרם)
1 חבילת פודינג וניל אינסטנט (80 גרם)
4 שמנת חמוצה 15% שומן של טרה (אפשר תנובה)
8-10 כפות סוכר לבן
1 כוס חלב

הכנה:
1. מקציפים את השמנת המתוקה ומוסיפים את הסוכר והפודינג וניל בהדרגה.
2. לקצפת יציבה מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבבים את החומרים יחד.
3. טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים שכבה בתבנית.
4. מורחים רבע כמות של הקרם, מסדרים עוד שכבה של ביסקוויטים ועוד קרם - כך שיהיו 3 שכבות של ביסקוויטים ו4 שכבות של קרם.
5. גורסים 3-4 ביסקוויטים לפירורים ומפזרים מעל לקרם.
6. מצננים לילה במקרר לפני ההגשה.
 

אין תגובות: