יום שישי, 19 באפריל 2013

גאנש שוקולד מריר


מצרכים:
300 גרם שוקולד מריר 60% או 70% מוצקי קקאו
150 גרם (כן גרם, חייבים לשקול ) שמנת מתוקה 38% שומן

כלים:
קערה שמתאימה למיקרוגל
כף
ניילון נצמד

הכנה:
1. שוקלים את כל החומרים.
2. מעבירים את הקערה למיקרוגל ומחממים 30 שניות. מוציאים ומערבבים.
3. חוזרים על פעולת החימום והערבוב כמה פעמים עד שהשוקולד נמס לחלוטין (כ- 4-5 פעמים).
4. אחרי שהשוקולד נמס לחלוטין מערבבים את התערובת כמה דקות עד שהיא מתחילה להתקרר קצת ולהסמיך.
5. מכסים בניילון, כך שהניילון הנצמד נוגע בפני השוקולד. ונותנים לגאנש להתקרר כך על השיש בטמפרטורת החדר 6 שעות או לילה שלם.
6. משתמשים לעוגות/קאפקייקס/עוגיות ועוד...


אין תגובות: