מצרכים:
1/4 1 כוסות קמח תירס (קמח תירס שמתאים לפולנטה)
1/2 כוס קמח אורז
1 כפית מלח
1/4 כפית סטיביה
1 כפית אבקת אפיה
2 כפות חומץ (מומלץ חומץ תפוחים)
2 כפות שמן קנולה/זית/חמניות/ בוטנים
2 ביצים
1-2 כפות רוזמרין מיובש או עלים מ3-4 גבעולים טריים
2 גביעי יוגורט
2 גביעי (הגביעים של היוגורט) חלב
הכנה:
1. מחחמים את התנור ל200 מעלות.
2. בקערה גדולה מערבבים יחד את החומרים היבשים: קמח תירס, קמח אורז, מלח, סטיביה, אבקת אפייה.
2. בקערה ניפרדת מערבבים יחד את הביצים, השמן, החומץ, היוגורט וכמות חלב השווה לתכולה של שני גביעי יוגורט.
3. מוזגים את הבלילה של החומרים הרטובים אל התערובת היבשה ומערבבים היטב.
4. מוסיפים את הרוזמרין, מוזגים לתבנית ואופים כ-30 דקות (או עד שקיסם שננעץ במרכז המאפה יוצא נקי).
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה