מצרכים:
1 ק"ג בקר - מתאים לקדירה
1 ק"ג תפוחי אדמה
1 בצל
1 גזר
1 פלפל אדום
1 סלק
1 עגבניה
1/2 חבילת רסק עגבניות
1/2 חבילת עגבניות מרוסקות
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
מים
הכנה:
1. חותכים את הבשר לקוביות ומבשלים בסיר.
2. בינתיים חותחים את כל הירקות. את הבצל קוצצים דק, מגוררים את בגזר, קוצצים את שאר הירקות. בסיר מטגנים עם מעט שמן את הבשר המבושל , הגזר, הפלפל האדום והסלק.
3. מוסיפים לסיר את רסק העגבניות ואת העגבניות המרוסקות.
4. מוסיפים לסיר את תפוחי האדמה ואת הבשר.
5. מכסים את הירקות והבשר במים (המים צריכים לכסות את תכולת הסיר 2 ס"מ).
6. מבשלים עד לרתיחה על להבה גבוהה. אחרי הרתיחה ממניחים לאש נמוכה ומבשלים עוד 45 דקות עד שעה.
7. מתבלים במלח ופטרוזיליה קצוצה.
1 ק"ג בקר - מתאים לקדירה
1 ק"ג תפוחי אדמה
1 בצל
1 גזר
1 פלפל אדום
1 סלק
1 עגבניה
1/2 חבילת רסק עגבניות
1/2 חבילת עגבניות מרוסקות
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
מים
הכנה:
1. חותכים את הבשר לקוביות ומבשלים בסיר.
2. בינתיים חותחים את כל הירקות. את הבצל קוצצים דק, מגוררים את בגזר, קוצצים את שאר הירקות. בסיר מטגנים עם מעט שמן את הבשר המבושל , הגזר, הפלפל האדום והסלק.
3. מוסיפים לסיר את רסק העגבניות ואת העגבניות המרוסקות.
4. מוסיפים לסיר את תפוחי האדמה ואת הבשר.
5. מכסים את הירקות והבשר במים (המים צריכים לכסות את תכולת הסיר 2 ס"מ).
6. מבשלים עד לרתיחה על להבה גבוהה. אחרי הרתיחה ממניחים לאש נמוכה ומבשלים עוד 45 דקות עד שעה.
7. מתבלים במלח ופטרוזיליה קצוצה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה