יום רביעי, 19 במרץ 2014

כדורי חמאת בוטנים מצופים בשוקולד מריר


מצרכים:
1 חבילת פתי בר (250 גרם) קצוצים (או אפילו לטחון אותן בבלנדר)
1 צנצנת (500 גרם) חמאת בוטנים
100 גרם חמאה
1/4 כוס סוכר
400 גרם שוקולד מריר

הכנה:
1. ממיסים את החמאה יחד עם הסוכר - מעררבים היטב עד שהסוכר נמס.
2. לחמאה החמה מוסיפים את חמאת הבוטנים ומערבבים עד שהיא נמסה. מוסיפים את הפתי בר, מערבבים בעזרת כף עץ עד שנוצרת בלילה אחידה.
3. נותנים לתערובת להתקרר.
4. מגלגלים כדורים ומכניסים למקרר לשעה.
5. ממיסים את השוקולד על באן מארי ומטמפררים אותו.
6. טובלים כל כדור חמאת בוטנים בשוקולד ומסדרים על מגש עם נייר פרגמנט. בגלל שהכדורים קרים השוקולד יתקשה מאוד מהר.
7. שומרים בכלי אטום בקירור.

אין תגובות: