מרכים:
1/2 2 כוסות קמח
2 כוסות סוכר לבן
1 כוס חלב
3/4 כוס שמן
4 ביצים
1 שקית אבקת אפיה
1 כפית תמצית וניל
גאנש שוקולד (שאוהבים) בעודו נוזלי
300 גרם שוקולד מומס
סוכריות צבעוניות לקישוט
הכנה:
1. מקיציפים את הביצים כ-2 דקות ואז מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף עוד 5 דקות.
2. מוסיפים את ייתרת החומרים ומערבבים עד שנוצרת בלילה אחידה.
3. אופים כ-25-30 דקות בתבנית אפיה של התנור (העוגה תהיה נמוכה וגדולה) שחומם מראש ל-180 מעלות עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
4. מצננים את העוגה ואז בעזרת פומפיה מפוררים את העוגה.
5. מכינים את הגאנש ואז מערבבים עם פרורי העוגה.
6. מגלגלים כדורים ומצננים לפחות שעה במקרר (עדיף על מגבת נייר בשביל לספוג שומן עודף מהשמנת ושוקולד).
7. גלגלים שנית את הכדורים, נועצים שיפוד/מקל וטובלים את כדורי העוגה בשוקולד.
8. טובלים בסוכריות צבעוניות ונועצים את השיפוד בקלקר.
YOUTUBE מלא בסרטוני הדרכה איך טובלים את הכדורים בשוקולד, הסרטון הזה (לחץ כאן) שנתן לי השראה... תהנו
1/2 2 כוסות קמח
2 כוסות סוכר לבן
1 כוס חלב
3/4 כוס שמן
4 ביצים
1 שקית אבקת אפיה
1 כפית תמצית וניל
גאנש שוקולד (שאוהבים) בעודו נוזלי
300 גרם שוקולד מומס
סוכריות צבעוניות לקישוט
הכנה:
1. מקיציפים את הביצים כ-2 דקות ואז מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף עוד 5 דקות.
2. מוסיפים את ייתרת החומרים ומערבבים עד שנוצרת בלילה אחידה.
3. אופים כ-25-30 דקות בתבנית אפיה של התנור (העוגה תהיה נמוכה וגדולה) שחומם מראש ל-180 מעלות עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
4. מצננים את העוגה ואז בעזרת פומפיה מפוררים את העוגה.
5. מכינים את הגאנש ואז מערבבים עם פרורי העוגה.
6. מגלגלים כדורים ומצננים לפחות שעה במקרר (עדיף על מגבת נייר בשביל לספוג שומן עודף מהשמנת ושוקולד).
7. גלגלים שנית את הכדורים, נועצים שיפוד/מקל וטובלים את כדורי העוגה בשוקולד.
8. טובלים בסוכריות צבעוניות ונועצים את השיפוד בקלקר.
YOUTUBE מלא בסרטוני הדרכה איך טובלים את הכדורים בשוקולד, הסרטון הזה (לחץ כאן) שנתן לי השראה... תהנו
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה