חומרים:
8 שוקיים
2 בצלים חתוכים גס
חצי לימון
6-8 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
2 כפות שמן (סויה/חמניות/קנולה)
מלח ופלפל
הכנה:
1. מחממים את השמן במחבת עמוקה.
2. מטגנים את הבצל כמה דקות מעל להבה בינונית, עד שהוא שקוף ומתחיל להזהיב.
3. ממליחים את חלקי העוף, זורים פלפל לפי הטעם ומוסיפים לסיר/מחבת וסוגרים את במכסה ל-5 דקות.
4. אחרי 5 דקות הופכים את העוף, וסוחטים מיץ לימון לסיר.
5. כל עוד העוף מתבשל על אש נמוכה, מקלפים את תפו"א, פורסים לקוביות הגדולות, ושוטפים היטב.
6. מוסיפים את התפו"א לעוף ומערבבים.
7. כל 20-25 דקות מערבבים את העוף והתפו"א, ומבשלים כשעתיים עד שעתיים וחצי על אש נמוכה.
בתאבון...
8 שוקיים
2 בצלים חתוכים גס
חצי לימון
6-8 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
2 כפות שמן (סויה/חמניות/קנולה)
מלח ופלפל
הכנה:
1. מחממים את השמן במחבת עמוקה.
2. מטגנים את הבצל כמה דקות מעל להבה בינונית, עד שהוא שקוף ומתחיל להזהיב.
3. ממליחים את חלקי העוף, זורים פלפל לפי הטעם ומוסיפים לסיר/מחבת וסוגרים את במכסה ל-5 דקות.
4. אחרי 5 דקות הופכים את העוף, וסוחטים מיץ לימון לסיר.
5. כל עוד העוף מתבשל על אש נמוכה, מקלפים את תפו"א, פורסים לקוביות הגדולות, ושוטפים היטב.
6. מוסיפים את התפו"א לעוף ומערבבים.
7. כל 20-25 דקות מערבבים את העוף והתפו"א, ומבשלים כשעתיים עד שעתיים וחצי על אש נמוכה.
בתאבון...
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה