טוב זה ממש קל....
כל מה שצריך זה:
1 כמות של בצק חש"ק
שוקולד צ'יפ....הכמות זה עיניין של טעם, אני השתמשתי אולי ב-150 גרם
חותכני עוגיות
קמח לקימוח
נייר אפייה
טיימר
הכנה:
- מחממים את התנור ל-180 מעלות.
- מערבבים אל תוך בצק החש"ק את השוקולדים הטעימים.
- מרדדים עם משטח מקומח היטב את הבצק לעובי שיתאים לחותכנים... לסוג החותכנים שהתשמשתי היה צורך בבצק עבה יחסית (כ-1 ס"מ).
- טובלים את החותכנים בקמח ורק אז מתחילים לחתוך את העוגיות.
- מסדרים את העוגיות ואופים.
- זמן האפיה משתנה בהתאם לעובי העוגייה ונע בין 18 ל-24 דקות. (חושב לבדוק כל 5-6 דקות שהכל בסדר).
- מקררים ובתאבון...
לדעתי אין צורך להוסיף סוכר למתכון כיוון שהשוקולד נותן את המתיקות המעודנת לעוגיות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה