יום ראשון, 17 ביוני 2012

עוגיות שוקולד צ'יפ - בצק חש"ק














טוב זה ממש קל....
כל מה שצריך זה:
1 כמות של בצק חש"ק
שוקולד צ'יפ....הכמות זה עיניין של טעם, אני השתמשתי אולי ב-150 גרם
חותכני עוגיות 
קמח לקימוח 
נייר אפייה
טיימר

הכנה:
  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  2. מערבבים אל תוך בצק החש"ק את השוקולדים הטעימים.
  3. מרדדים עם משטח מקומח היטב את הבצק לעובי שיתאים לחותכנים... לסוג החותכנים שהתשמשתי היה צורך בבצק עבה יחסית (כ-1 ס"מ).
  4. טובלים את החותכנים בקמח ורק אז מתחילים לחתוך את העוגיות.
  5. מסדרים את העוגיות ואופים.
  6. זמן האפיה משתנה בהתאם לעובי העוגייה ונע בין 18 ל-24 דקות. (חושב לבדוק כל 5-6 דקות שהכל בסדר).
  7. מקררים ובתאבון...
לדעתי אין צורך להוסיף סוכר למתכון כיוון שהשוקולד נותן את המתיקות המעודנת לעוגיות











אין תגובות: