מצרכים:
3 בננות
1 חבילת ריבת חלב (כ-400 גרם)
1 חבילת שמנת מתוקה (250 מ"ל)
1 חבילת עוגיות פתיבר
100 גרם חמאה
1 כפית תמצית וניל
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
הכנה:
1. ממיסים את החמאה.
2. גורסים את הפתיבר במעבד מזון. אליהם מוסיפים את החמאה המומסת. מעבדים יחד עד לקבלת תערובת שדומה לחול רטוב.
3. מהדקים את הפירורים אל שולי ותחתית תבנית משומנת היטב (למנות אישיות ניתן להשתמש בתבניות פאי אישיות או אפילו תבנית שקעים של קאפקייקס XL). אופים 10 דקות ב-180 מעלות. מצננים וממשיכים לשלב הבא.
4. מקציפים את השמנת המתוקה, תמצית הוניל ופודינג וניל לקצפת יציבה.
5. פורסים את הבננות, מסדרים בתוך התחתיות שאפינו, ממלאים בריבת חלב ומעל מפזרים את הקצפת.
5. מעבירים למקרר לפחות לשעתיים לפני ההגשה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה