אפשר להכין את התערובת מראש, להקפיא ולהשתמש כשאין זמן להכין עוגה מאפס.
מצרכים:
2 כוסות סוכר לבן
1/2 1 כוסות קמח לבן
1/2 1 כוסות קמח עוגה
1 כף אבקת אפיה
1 כפית מלח
200 גרם חמאה מומוסת
1 כפית תמצית וניל
לעוגה עצמה:
2 ביצים L
1/4 1 כוסות חלב פושר
הכנה:
1. מערבבים את כל החומרים היבשים יחד, סוכר, קמח לבן, קמח עוגה, אבקת אפיה, מלח.
2. מוסיפים את תמצית הוניל והחמאה. מערבבים עד שנוצרת תערובת חולית.
3. מעבירים לשקית ושומרים במקפיא עד חודשיים.
הכנת העוגה:
1. מקציפים את הביצים והחלב יחד לבלילה ומוסיפים אל החומרים היבשים.
2. אופים ב-180 מעלות כ30-35 דקות או עד שהקיסם יוצא יבש.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה