יום שישי, 24 במאי 2013

לחם עם גבינה ובצל ירוק

מצרכים:
1 כיכר לחם
גבינה צהובה שאוהבים
חמאה
2-3 בצלים ירוקים
מלח ופלפל לפי הטעם
קצת עלי בזיליקום

הכנה:
1. מחממים את התנור ל-200 מעלות.
2. פורסים את הלחם לאורך ולרוחב (יוצרים שתי וערב בתוך כיכר הלחם). חשוב שתחתית הלחם תהיה שלמה.
3. שמים בין החריצים את החמאה, הגבינה והבצל. ממליחים ומפלפלים.
4. אופים 20-25 דקות.
5. מגישים. פשוט מושכים ריבוי שמוצא חן מתוך הלחם.
*** ניתן לשים כל מילוי שאוהבים


אין תגובות: