מצרכים:
100 גרם חמאה רכה
1 כוס סוכר
2 ביצים
1/2 1 כוסות קמח
1 כף אבקת אפייה
1 כפית תמצית וניל
1 בננה פרוסה לפרוסות דקות
50 גרם שברי שוקולד מריר או שוקולד צ'יפס
1/2 גביע שמנת חמוצה 15% שומן
הכנה:
1. מחמים את התנור ל- 180 מעלות.
2. שמים בקערת המיקסר את החמאה והסוכר ומתחילים לערבל.
3. מוסיפים את הביצים עד שהן נבלעות וממערבלים כ-3-4 דקות.
4. מוסיפים את השמנת החמוצה. את הקמח יחד עם אבקת האפייה מוסיפים בהדרגה.
5. מוסיפים תמצית הוניל וברגע שכל החומרים התערבבו מפסיקים לערבל.
6. מוסיפים את הבננה והשוקולד ומערבבים אל תוך הבלילה בתנועות קיפול.
7. ממלאים כ2/3 מגובה תבנית בשקעים.
8. אופים כ-30-35 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז יוצא עם מעט פירורים לחים.
9. מצננים על רשת.
מעולה לקפה של הבוקר :)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה