יום שישי, 13 בדצמבר 2013

מרק בצל עם גבינה


מצרכים:
3 בצלים גדולים קצוצים דק
5 כפות קמח לבן
100 גרם חמאה מומסת
2 כפות אבקת מרק בצל
7 כוסות מים רותחים
200 גרם גבינה מגוררת
מלח ופלפל לבן לפי הטעם

הכנה:
1. שמים את הבצל ואת החמאה המומסת בסיר ומטגנים עד שהבצלים ייעשו שקופים.
2. זורים על הבצל את הקמח ובוחשים.
3. מוסיפים את המים ואת אבקת המרק, בוחשים ומתבלים במלח ופלפל לבן.
4. מבשלים 40 דקות על אש נמוכה. בוחשים מידי פעם.
5. יוצקים את המרק לקעריות, מפזרים גבינה מגוררת.
בתאבון

אין תגובות: