מצרכים ל-12 עד 14 עוגות אישיות:
100 גרם חמאה רכה
100 מ"ל שמנת חמוצה 9% או 15%
115 גרם סוכר לבן
2 ביצים
3 נקטרינות
190 גרם קמח לבן
1/2 כף אבקת אפיה
1/2 כפית אבקת סודה
קליפה מגוררת מלימון 1
מיץ מ-1/2 לימון
הכנה:
* מחממים את התנור ל-180 מעלות.
1. במיקסר או בעזרת מטרפת יד מקציפים יחד את החמאה הרכה והסוכר.
2. מוסיפים ביצים, כל פעם ביצה אחת וממשיכים לטרוף עד שהביצה התערבבה היטב.
3. מוסיפים את השמנת, קליפת הלימון ומיץ הלימון וממשיכים לערבב רק עד שהכל הופך לבלילה אחידה.
4. מוסיפים את קוביות הנקטרינה ומערבבים בעזרת הכף עד שכל הנקטרינות מצופות בלילה.
5. מוזגים את הבלילה לשקעים (כף גלידה גדולה אחת לכל מאפין). אופים כ22-25 דקות.
6. מוציאים מתבנית השקעים, מצננים ובתאבון.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה