יום שני, 30 ביולי 2012

פיטריות ממולאות באגוזים


מצרכים:
2 חב' פיטריות שמפניון
1.5 כוסות אגוזי מלך
2 שיני שום גדולות
1/4 כוס רוטב סויה
3 גבעולי סלרי
חופן כוסברה - כחצי חבילה
3 בצלים ירוקים

הכנה:
1. רוחצים היטב את הפטריות, מקלפים את הקליפה ומפרידים בין הראש לרגל של הפיטרייה. מייבשים על מגבת.
2. את האגוזים ואת הרגליים של הפיטריות מרסקים במעבד מזון, מוסיפים את שאר החומרים וממשיכים לרסק עד לקבלת עיסה אחידה.
3. בעזרת כפית מסדרים גבעה קטנה מעל בסיס הפיטרייה.
4. מגישים ובתאבון ......







אין תגובות: