יום רביעי, 1 באוגוסט 2012

מאפינס שוקולד וריבת חלב + צ'וקולד צ'יפס

מצרכים:
1 ביצה
1 כוס סוכר (160 גרם)
3-4 כפות קקאו
3/4 כוס (160 מ"ל) ריבת חלב
1 גביע שמנת חמוצה (200 מ"ל)
1/2 כפית אבקת סודה
1.5-2 כוסות קמח (180 -240 גרם)
1/2 כוס שוקולד צ'יפס

הכנה:
1. מקציפים את הביצה ומוסיפים את הסוכר בהדרגה עד שמקבלים קצף לבן.
2. מערבבים את הסודה בתוך השמנת, ואז מוסיפים אל הקצף וממשיכים לערבב.
3. מוסיפים את ריבת החלב ומערבבים.
4. מנפים יחד את הקקאו והקמח, מערבבים אל תוך הבלילה.
5. מחלקים  את הבלילה למנות שוות בעזרת כף גלידה או כף מדידה - ממלאים כ2/3 כל שקע.
6. אופים כ22-25 דקות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות.

בתאבון..













אין תגובות: