יום ראשון, 12 באוגוסט 2012

רואיל אייסינג לעוגיות




מצרכים:
1 חלמון (חשוב שהביצה תהיה טרייה ואורגנית!!!)
1/4 כפית מיץ לימון
150 גרם אבקת סוכר מנופה
צבע מאכל ג'ל אם רוצים לצבוע

הכנה:
1. בעזרת מיקסר חשמלי מתחילים להקציף את הביצה. עד לקבלת קצף לבן.
2. מוסיפים את הלימון וממשיכים להקציף.
3. מוסיפים את אבקת הסוכר, מוסיפים כל פעם כף של אבקת הסוכר ומקציפים עד שהסוכר נמס לחלוטין בביצה.
4. מכסים בניילון ניצמד ומקררים כשעה.
5. מוסיפים את צבעי הג'ל לתוך הבלילה ומערבבים עם כפית.
6. מקשטים את העוגיות.

* ניתן לשמור בכלי אטום עד שבועיים במקרר עד לשימוש.











אין תגובות: