יום חמישי, 23 באוגוסט 2012

מלית פטריות ואגוזי מלך ברוטב שמנת ללחמניות ביס



מצרכים:
1 כמות בצק ללחמניות ביס
1 חבילת פטריות
1 כוס אגוזי מלך
1 בצל בינוני
200-250 מ"ל שמנת לבישול 10% שומן
כפית חמאה
מלח ופלפל לפי הטעם.

הכנה:
1. מקלפים ופורסים את הצבל לקוביות קטנות. מחמים מחבת גדולה עם חמאה ומטגנים קלות את הבצל עד ששהוא הופך לשקוף.
2. רוחצים היטב את הפטריות, וחותחים לקוביות, מוסיפים לבצל.
3. קוצצים את האזוגים גס ומוסיפים למחבת. אחרי כמה דקות שהכל החומרים רכים. מוסיפים את השמנת ומצמצמים את הנוזלים על אש קטנה.
4. מתבלים לפי הטעם.
5. מסירים מאש ונותנים להתקרר.
6. ממלאים את הבצק ואופים.







אין תגובות: