לפעמים מכל מתכון של בצק פיצה יוצא המון בצק, אבל לא לכולם יש חשק ל3-4 פיצות ענקיות. יש פתרון להכל!!!
החלטתי לנסות ולהכין לחמניות עם שום, אורגנו ושמן זית. ניתן להקפיא אותן לפני או אחרי האפיה. פשוט פתרון מצויין.
יש לי כבר 2 מתכונים לבצק פיצה ובתקווה שבעתיד יהיו עוד
1. פיצה רגילה בתנור (ללינק לחץ כאן )
2. פיצה במחבת (ללינק לחץ כאן )
הכנתי מרבע כמות של בצק פיצה ויצאו לי 4 לחמניות טעימות מאוד
מצרכים:
1/4 בצק פיצה
2 כפיות שום כתוש
3 כפות שמן זית
2-3 כפיות אורגנו
מלח גס
הכנה:
1. מחממים את התנור ל-250 מעלות.
2. מכדררים את הבצק ומחלקים את הבצק ל-4.
3. בכל רבע חורצים קווים לא עמוקים מידי, רק בשביל שהטעמים יחדרו לבצק.
4. בקערה קטנה מערבבים יחד את השום, האורגנו, במלח ואת השמן הזית למשחה.
5. מניחים בצד על נייר אפיה, מורחים בתערובת שמן הזית. ונותנים לתפוח קצת עד שהתנור מתחמם.
6. אופים כ-20 דקות או עד שהבצק זהוב ויפה.
* למי שמעוניין להקפיא לפני האפיה: ברגע שמורחים בשמן זית, מעבירים לכלי ומפרידים ע"י נייר אפיה בין כל לחמניה. מקפיאים עד חודשיים. מפשירים במקרר לילה ונותנים לבצק לתפוח שעה על השיש לפני האפיה.
* למי שמעוניין להקפיא אחרי האפיה: אחרי שהתקררו הלחמניות, מקפיאים עד חודשיים. מפשירים רגיל על השיש או בטוסטר אובן.
בתאבון
החלטתי לנסות ולהכין לחמניות עם שום, אורגנו ושמן זית. ניתן להקפיא אותן לפני או אחרי האפיה. פשוט פתרון מצויין.
יש לי כבר 2 מתכונים לבצק פיצה ובתקווה שבעתיד יהיו עוד
1. פיצה רגילה בתנור (ללינק לחץ כאן )
2. פיצה במחבת (ללינק לחץ כאן )
הכנתי מרבע כמות של בצק פיצה ויצאו לי 4 לחמניות טעימות מאוד
מצרכים:
1/4 בצק פיצה
2 כפיות שום כתוש
3 כפות שמן זית
2-3 כפיות אורגנו
מלח גס
הכנה:
1. מחממים את התנור ל-250 מעלות.
2. מכדררים את הבצק ומחלקים את הבצק ל-4.
3. בכל רבע חורצים קווים לא עמוקים מידי, רק בשביל שהטעמים יחדרו לבצק.
4. בקערה קטנה מערבבים יחד את השום, האורגנו, במלח ואת השמן הזית למשחה.
5. מניחים בצד על נייר אפיה, מורחים בתערובת שמן הזית. ונותנים לתפוח קצת עד שהתנור מתחמם.
6. אופים כ-20 דקות או עד שהבצק זהוב ויפה.
* למי שמעוניין להקפיא לפני האפיה: ברגע שמורחים בשמן זית, מעבירים לכלי ומפרידים ע"י נייר אפיה בין כל לחמניה. מקפיאים עד חודשיים. מפשירים במקרר לילה ונותנים לבצק לתפוח שעה על השיש לפני האפיה.
* למי שמעוניין להקפיא אחרי האפיה: אחרי שהתקררו הלחמניות, מקפיאים עד חודשיים. מפשירים רגיל על השיש או בטוסטר אובן.
בתאבון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה