מצרכים:
3 כוסות קמח לבן
1 כף אבקת אפיה
1/2 כפית סודה לשתיה
1 כוס סוכר לבן
100 גרם חמאה מלוחה בטמפ' החדר
2 ביצים בטמפ' החדר
1 כף מיץ לימון
1 כף קליפת לימון מגורר
1 כף תמצית וניל
2 כוסות מחית תותים (תותים שרוסקו בבלנדר)
1 כוס שבבי שוקולד לבן
הכנה:
1. מחממים את התנור ל-190 מעלות.
2. הכנה של החומרים היבשים: מערבבים יחד בקערה את הקמח, אבקת אפיה, סודה, 1/4 כוס סוכר ו-1/2 כוס קמח.
3. בקערת מיקסר טורפים היטב את החמאה וסוכר. מוסיפים את ביצה- ביצה, את מיץ הלימון, את הווניל ואת גרידת הלימון.
4. בהדרגה מוסיפים מחית תותים ואת הקמח כל פעם קצת מהקמח ותותים.
5. במוסיפים בהדרגה שוקולד לבן.
6. מוזגים את הבלילה המוכנה לתבנית שקעים מרופדת במנג'טים.
8. אופים 20-22 דקות. מצננים מעט ובתאבון...
3 כוסות קמח לבן
1 כף אבקת אפיה
1/2 כפית סודה לשתיה
1 כוס סוכר לבן
100 גרם חמאה מלוחה בטמפ' החדר
2 ביצים בטמפ' החדר
1 כף מיץ לימון
1 כף קליפת לימון מגורר
1 כף תמצית וניל
2 כוסות מחית תותים (תותים שרוסקו בבלנדר)
1 כוס שבבי שוקולד לבן
הכנה:
1. מחממים את התנור ל-190 מעלות.
2. הכנה של החומרים היבשים: מערבבים יחד בקערה את הקמח, אבקת אפיה, סודה, 1/4 כוס סוכר ו-1/2 כוס קמח.
3. בקערת מיקסר טורפים היטב את החמאה וסוכר. מוסיפים את ביצה- ביצה, את מיץ הלימון, את הווניל ואת גרידת הלימון.
4. בהדרגה מוסיפים מחית תותים ואת הקמח כל פעם קצת מהקמח ותותים.
5. במוסיפים בהדרגה שוקולד לבן.
6. מוזגים את הבלילה המוכנה לתבנית שקעים מרופדת במנג'טים.
8. אופים 20-22 דקות. מצננים מעט ובתאבון...
2 תגובות:
המאפינס פשוט מעולים!!!!!!
כמה קמח רשום 3 כוסות ואחר כך רשום חצי כוס
הוסף רשומת תגובה