יום ראשון, 29 באפריל 2012

קציצות אורז

מרכיבים:
1 ביצה
1 כף שמן
2 וחצי כוסות אורז מבושל, קר
1 כפית שורש ג'ינג'ר מגורר
3 שיני שום קצוצות דק
2-3 גבעולי בצל ירוק קצוץ דק
1 כפית מלח
בערך כוס 1 של כוסברה קצוצה
1/2 כוס פרורי פנקו
שמן לטיגון חצי עמוק

הכנה:
1. בקערה גדולה מערבבים את האורז והביצה.
2. בהדרגה מוסיפים את שאר החומרים. מערבבים היטב ונותנים לתערובת לנוח כשעה.
3. מחחמים את השמן- השמן הצריך להגיע לחצי מגובה הקציצה.
4. יוצרים כדורים בידיים רטובות או בעזרת כף גלידה רטובה.
5. מטגנים את הכדורים עד להשכמה.
6. מגישים עם סלט ירוק או רוטב חמוץ מתוק.
בתאבון....







אין תגובות: