מצרכים:
3 ביצים קטנות או 2 גדולות
2/3 כוס חלב 1%
2/3 כוס מים
1/8 כפית מלח
1 כף שמן
1 כוס קמח תופח
הכנה:
1. מקציפים את הביצים ומוסיפים אליהן את החלב, המים והשמן.
2. בקערה גדולה מנפים את הקמח + המלח.
3. מוזגים בהדרגה את הנוזלים לתוך הקמח וכל הזמן מערבבים עד לקבלת בלילה חלקה וללא גושים.
4. נותנים לתערובת לעמוד 20-30 דקות.
5. מחממים את המחבת, משמנים קלות ומנגבים עם מגבת נייר.
6. מוזגים שכבת בצק דקה, והופכים אחרי 20-30 שניות.
בתאבון

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה