יום ראשון, 13 בינואר 2013

קאפקייקס מאודים עם מילוי ריבה



מצרכים:
3 ביצים גדולות בטמפ' החדר
150 גרם סוכר לבן
150 מ"ל חלב
300 גרם קמח לבן
1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
ריבה
2-3 כפות אבקת קקאו

הכנה:
1. ממלאים סיר אידוי ומתחילים להרתיח את המים.
2. מקציפים את הביצים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף לבן רך.
3. מוסיפים את החלב ומערבבים בתנועות קיפול.
4. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה וממשיכים לקפל את הבלילה עד שכל החומרים מתערבבים.
5. מחלקים את הבלילה ל-2. לחלק אחד מוסיפים את הקקאו ומערבבים.
6. מעבירים לתבניות שקעים סיליקון. תחילה ממלאים 1/3 שקע, שמים כפית ריבה ועוד 1-2 כפות בלילה.
7. מאדים 18-20 דקות.
8. מצננים ובתאבון....



אין תגובות: