יום רביעי, 9 בינואר 2013

סיידר חם


מצרכים:
600 מ"ל מיץ תפוחים (מ-8 תפוחים בערך)
600 מ"ל מים
2 כפות גדושות של דבש
1 תפוז
1 לימון
1/2 כפית ג'ינג'ר מגורר טרי
1/4 כפית אגוז מוסקט טחון
12 "מסמרי" ציפורן שלם
1 כף קינמון (או 3-4 מקלות קינמון)

הכנה:
1. סוחטים מיץ תפוחים במסחטת מיצים קשים.
2. מקלפים ופורסים את התפוז - משתמשים גם בקליפה וגם בפרי עצמו.
3. פורסים את הלימון.
4. מבשלים את כל המרכיבים יחד למשך שעה על אש מאוד נמוכה. כל 20 דקות מערבבים.


אין תגובות: