1100 גרם (קילו ו100 גרם) אבקת סוכר
1 כף מיץ לימון
2 כפיות חלב
125 גרם חמאה רכה
125 גרם גבינת שמנת בטמפ' החדר
1. מקציפים יחד את החמאה, השמנת ואת מיץ הלימון לפחות 5 דקות. המינימום הנדרש לפחות 5 דקות. תוך כדי ההקצפה חשוב גם לנקות את דפנות הקערה בשביל שכל החמאה תוקצף.
2. מוסיפים כל פעם כ1/3 מכמות אבקת הסוכר ובהדרגה מוסיפים את השאר.
3. מוסיפים את החלב, ומקציפים עוד 5 דקות במהירות גבוהה.
![]() |
אחרי הקצפה של כ-15-17 דקות מתקבל פרוסטינג מאוד יציב |
![]() |
אני צבעתי את הפרוסטינג בתכלת... |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה