יום רביעי, 2 בינואר 2013

Cream Cheese Frosting פרוסטינג גבינת שמנת



1100 גרם (קילו ו100 גרם) אבקת סוכר
1 כף מיץ לימון
2 כפיות חלב
125 גרם חמאה רכה
125 גרם גבינת שמנת בטמפ' החדר

1. מקציפים יחד את החמאה, השמנת ואת מיץ הלימון לפחות 5 דקות. המינימום הנדרש לפחות 5 דקות. תוך כדי ההקצפה חשוב גם לנקות את דפנות הקערה בשביל שכל החמאה תוקצף.
2.  מוסיפים כל פעם כ1/3 מכמות אבקת הסוכר ובהדרגה מוסיפים את השאר.
3. מוסיפים את החלב, ומקציפים עוד 5 דקות במהירות גבוהה.

אחרי הקצפה של כ-15-17 דקות מתקבל פרוסטינג מאוד יציב

אני צבעתי את הפרוסטינג בתכלת...

אין תגובות: