היה ממתק רוסי שממש אהבתי, שוקולד מריר ממולא בשזיף/משמש ובתוכו שקד. אבל כבר שנים שאני לא מוצאת את הממתק הזה. הנה הגרסה שלי ...
מצרכים (לפי מזפר הממתקים שמתכננים להכין. אני הכנתי 30)
30 שקדים
15 משמש מיובש
15 שזיף מיובש
250-300 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו לפחות
תבניות סיליקון אישיות/ נייר אפייה
הכנה:
1. שוטפים את הפירות היבשים ונותנים להם להתייבש, גם כשמשתמשים בפירות יבשים אןרגניים עדיין מומלץ לשטוף.
2. בעזרת סכין עושים חתך בכל פרי, כך שנוצר "כיס".
3. מחדירים לכל פרי שקד אחד.
4. ממיסים שוקולד, מוזגים קצת שוקולד לתבנית, שמים את הפרי ומכסים בעוד שוקולד.
אם אין תבניות סיליקון קטנות, פשוט טובלים כל פרי בשוקולד מומס ומניחים על נייר אפייה.
5. נותנים לשוקולד להתקשה כמה שעות.
בתאבון...
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה